Juniorfrø

Forlaget skriver:

Juniorfrø er en ny serie af inspirationsbøger, som hver indeholder komplette samlinger til et helt år for juniorer (4.- 6. klasse).

Samlingerne er bygget op ud fra aktiviteter, da vi tror på, at aktiviteter tiltrækker og samtidig skaber relationer, der fastholder og gi'r taleret til juniorerne.

Til hvert aktivitets-emne fx bowling, pige/dreng, naturen osv. er der udvalgt fire bibeltekster. Man kommer godt rundt i hele bibelen og følger samtidig kirkeårets højtider. Der udgives i alt tre bøger.

Når man køber Juniorfrø medfølger der også en digital udgave af bogen, hvor man frit kan downloade alle samlingerne på soendagsskoler.dk – det er rigtig smart hvis man ikke lige har bogen ved sig.

Til hver samling følger et T-nummer, hvor man via sit login på soendagsskoler.dk kan finde flere ideer til formidlingen af den udvalgte tekst. Det kan fx være: IT-aktivitet, brug kroppen, undringsdelen, PowerPoint, Levende fortællinger, kreative ideer og aktiviteter, lege, særligt for drenge, opgaverk for kvikke hoveder, øvrige illustrationer, symboler, sange, Global mission, aktuelle hjemmesider osv.

Samtalekort til juniorer

Forskellige typer af samtalekort skal inspirere jer til at sætte anderledes samtaler i gang om Bibelen og Bibelens budskab.

Vi har derfor lavet BILLEDKORT, FOTOKORT samt SPØRGSMÅLSKORT, der skal hjælpe samtalen i gang.

På et kort i selve kortspillene er der idéer til, hvordan de kan bruges.

Spørgsmålene kommer rundt om emnerne:

  • Tro og tvivl
  • Sorg og frygt
  • Familie og kærlighed
  • Værdier og holdninger
  • Venskab og mobning
  • Krop og selvtillid.