Aktivitetsbog

Sigurd fortælle bibelhistorier

Forlaget skriver:

Det er 10 år siden, Sigurd Barretts nyklassiker og bestseller Sigurd fortæller bibelhistorier udkom, og det fejres i år med udgivelse af en jubilæumsudgave, en aktivitetsbog samt en kuffert med 31 kort om bibelhistorierne.

Aktivitetsbogen understøtter Sigurd fortæller bibelhistorier med en lang række varierede opgaver, kreative lege og aktivi- teter inden for fagene kristendom, dansk, historie, samfundsfag og billedkunst.

Bogen lægger op til leg, eftertænksomhed, kreativitet og samtale om mange af bibelens vigtige emner på en pædagogisk, inkluderende og sjov måde for børnene. Alle opgaver er illustreret med trin for trin-guide og materialeliste og er inddelt i sværhedsgrader, så det er let at navigere i bogens mange muligheder.

Opgaverne kan løses både i grupper eller alene, og der er rig mulighed for at tage bogen under armen og tage ud i landet og opdage nogle af de mange historiske steder og kirker, der omtales i bogen.
Aktiviteterne er udarbejdet af de tre lærere Rasmus Welling, Mette Kongstad Welling og Dennis Hornhave Jacobsen og kan anvendes både privat af forældre og i undervisnings øje med.

DKK 200.00 kan købes - klik her

Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN: 9788740068146
Format: 190x250
Udk. 24. februar 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Tegner: Jeanette Brandt
Indholdsgrafiker: Tramperiet
Forlag: Politikens Forlag