Jul

Seks forløb, hvor der henvises til en knap på kateket.dk

Når man er færdig med aktiviteten, vender man tilbage ved at klikke på kateket.dk

Hvem er du i juleevangeliet?

En lille test – hvor konfirmanderne hver især afgør hvem de er i juleevangeliet.

Æsel, familien, hyrder, visemænd fra østerland eller Herodes. Det er selvfølgelig primært en spøg – men i den er der også alvor, som kan føre til en samtale om hvad julen vil.

Læs mere om aktivitet – klik her

Quiz og byt

Quiz og byt om gaver. Om at få og om at give.

Læs mere om aktivitet – klik her

Emojis

Oplæg til at de bruger deres telefon og fortælle juleberetning med emojis. De kan gøre det på sms og sende den til præsten. Teksten er indsat men de kan selvfølgelig også bare finde den i bibelen.

Læs mere om aktivitet – klik her

Stjerne

Fortæl om de 3 konger/vismænd der komme til Betlehem. Lad dem se billedet og tag en snak med dem om hvem der er på billedet. (Til orientering er det: sangerne Rasmus Seebach, Justin Bieber og fodboldspilleren Messi) - Mat 2,1-12

Læs mere om aktivitet her: klik her

Hyrderne

Fortæl om hyrderne på marken Luk 2,8-20

Bed nu konfirmanderne om at finde et billede af hvordan en af hyrderne så ud julenat. Når de viser den hyrde de mener – så spørg om det er før eller efter de fik besøg af englen. Altså er blikket overrasket, bange eller begejstret.

Læs mere om en lignende aktivitet – klik her

#hashtag - Johannes prolog

#hashtag – Johannes prolog – læs det op, eller lad dem selv læse det. Derefter skal de hastagge hvad de finder vigtigt. Lad dem skrive svarene på en tavle eller på post-it

Læs mere om aktivitet – klik her