At bage sammen
At slå op i Bibelen
1. 1½ dl Salmernes Bog 55,22 (sidste ingrediens).
2. 225 gram Jeremias Bog 6,20 (mærkeligt, ukendt ord).
3. 1 spsk 1. Samuels Bog 14,25.
4. 3 stk Jeremias Bog 17,11.
5. 150 g 1. Samuels Bog 30,12 (sidste ingrediens).
6. 40 g Nahums Bog 3,12 (hakkede).
7. 30 g 4. Mosebog 17,23 (hakkede).
8. 350 g 1. Samuels Bog 1,24 (første ingrediens).
9. 1 tsk Ordsprogenes Bog 7,17 (sidste ingrediens).
10. 1 knivspids 3. Mosebog 2,13.
11. 1 tsk Amos Bog 4,5 (brug fantasien / spørg præsten).
12. 3 tsk Dommerbogen 4,19.
- Pisk 1, 2 og 3 til en cremet konsistens.
- Tilsæt 4 - ét ad gangen under stadig piskning.
- Tilsæt derefter 5, 6 og 7 og pisk igen.
- Bland 8, 9, 10 og 11 og pisk det i.
- Til sidst røres 12 godt i dejen.
Fyld blandingen (dejen er ret fast) i en lille bradepandeform og bag kagen ved 175 gr. i ca. 20 min.
NB: Husk at bruge 1992 bibeloversættelsen ellers går det helt galt. 4. Mos. 17, 23 findes ikke i den gamle udgave.
At gøre noget sammen.
Indkøb af ingredienser.
Sikre, at man har ovn-kapacitet.
30-45 minutter
Fjernundervisning:
Bed konfirmanden bage kagen og spise den sammen med sin familie.