Bibelkage

Bibelkage

Mål

At bage sammen

At slå op i Bibelen

Forløb

1. 1½ dl Salmernes Bog 55,22 (sidste ingrediens).

2. 225 gram Jeremias Bog 6,20 (mærkeligt, ukendt ord).

3. 1 spsk 1. Samuels Bog 14,25.

4. 3 stk Jeremias Bog 17,11.

5. 150 g 1. Samuels Bog 30,12 (sidste ingrediens).

6. 40 g Nahums Bog 3,12 (hakkede).

7. 30 g 4. Mosebog 17,23 (hakkede).

8. 350 g 1. Samuels Bog 1,24 (første ingrediens).

9. 1 tsk Ordsprogenes Bog 7,17 (sidste ingrediens).

10. 1 knivspids 3. Mosebog 2,13.

11. 1 tsk Amos Bog 4,5 (brug fantasien / spørg præsten).

12. 3 tsk Dommerbogen 4,19.

 

  • Pisk 1, 2 og 3 til en cremet konsistens.
  • Tilsæt 4 - ét ad gangen under stadig piskning.
  • Tilsæt derefter 5, 6 og 7 og pisk igen.
  • Bland 8, 9, 10 og 11 og pisk det i.
  • Til sidst røres 12 godt i dejen.

 

Fyld blandingen (dejen er ret fast) i en lille bradepandeform og bag kagen ved 175 gr. i ca. 20 min.

 

NB: Husk at bruge 1992 bibeloversættelsen ellers går det helt galt. 4. Mos. 17, 23 findes ikke i den gamle udgave.

Arbejdsmetode

At gøre noget sammen.

Tekster

 

 

 

Forberedelse

Indkøb af ingredienser.

Sikre, at man har ovn-kapacitet.

 

Materialer

Opskrift i pdf udgave - klik her

Løsning eller indkøbsliste - klik her

Varighed

30-45 minutter

Diverse

Fjernundervisning:

Bed konfirmanden bage kagen og spise den sammen med sin familie.