Glædelig påske

Vi har de sidste uger set en massiv stigning af aktivitet på hjemmesiden. Det har for os været en spændende opgave at udarbejde diverse materialer, men vi har også knoklet med de sidste rettelser. Den aktuelle udfordring har været E-påske. Den er udviklet til PC, men bliver primært brugt på smartphone, kan vi se. Derfor har vi lavet nogle ændringen, så den kan bruges begge steder. Se evt. video, der forklarer brugen af E-påske - klik her

Sluttelig vil vi ønske jer alle en god "stille uge" frem mod påske, måske for første gang, også bogstaveligt for jer.

 

Digital fjernkonfirmation er nu en mulighed

Biskopperne åbner nu op for fjernkonfirmation. Læs udtalelse og forslag til liturgi - klik her

Zoom meeting til konfirmationsforberedelse

Zoom Meeting giver mulighed for at lave videomøder med alle konfirmander. Aktuelt er den gratis i brug. Der er nogle tidsmæssige begrænsninger, men det er rimelige rammer for et videomøde.

Folkekirkens IT-kontor har sikret, at det er muligt at installere programmet på KM computere, hvilket fremgår af denne skrivelse - klik her - se godkendelse nederst på siden i spalte to.

Vi har lavet en kort vejledning i opstart og installation - klik her

Den store påskequiz

Hent en Påske-Quiz som supplement til den øvrige påskegennemgang. Den findes både i analog udgave - klik her - og en digitaludgave - klik her - hvor computeren straks regner antallet af rigtige svar ud.