To interaktive forløb

Vi præsenterer her to undervisningsforløb, der er baseret på elementer fra metoden "Choose Your Own Adventure". Det er karakteristisk for begge forløbene, at konfirmandernes egne valg og opgaveløsning leder dem videre. Forløbene er dermed udviklet med henblik på at inddrage konfirmanderne gennem leg, tænkning, stillingtagen mv.

Hvor er Benjamins bror?

"Hvor er Benjamins bror?" er titlen på en computerbaseret fortælling om Josef. Konfirmanderne skal på detektivarbejde for at finde Benjamins bror og finde ud af, hvad der er sket med ham den dag ved brønden, da han forsvandt. Under vejs møder de Potifar, Tabita, en karavanefører og flere andre, der leder dem gennem fortællingen samtidig med, at der skal løses opgaver og gåder, tages stilling og leges. Det er gammeltestamentlige temaer som hævn og tilgivelse, der kredses om.

Find "Hvor er Benjamins bror?" her

EXODUS: Find dit konfirmationsord

I dette forløb får konfirmanderne mulighed for at finde frem til deres eget konfirmationsord gennem nogle personlige valg, de skal træffe under vejs. Kirkerummet er rammen om forløbet, der både inddrager elementer fra Escape Room og Choose Your Own Adventure. 

Find "EXODUS: Find dit konfirmationsord" her.