Gode tilbud til opstart

I dette nyhedsbrev omtaler vi to nye materialer "Go' samtale for konfirmander" og "Fællesskab, krop og kirkeår" har til sigte at inddrager konfirmandens familie i konfirmationsforberedelsen.

Desuden et tilbud om "Superheltekursus" fra YFC og "Fortælletid" en række udarbejdede videofortællinger.

 

Vigtigt supplement til konfirmationsforberedelsen

Go' Samtale for konfirmandfamilier indeholder 25 illustrerede samtalekort, som gør det muligt for hele familien at tage aktiv del i konfirmandens konfirmationsforløb.

Gennem nærværende samtaler i hjemmet om ungdom, etik og kirkens univers, bliver konfirmationsforberedelsen en fælles rejse for familien.

Go' Samtale for konfirmandfamilier er et engagerende supplement til den øvrige konfirmationsforberedelse. Materialet kan bruges løsrevet eller som understøttende kombination i forhold til årets pensum.

Giv samtalekortene som en gave til hver konfirmand, så samtalen kan fortsætte derhjemme!

Konfirmandcenteret er medudvikler på materialet.

Der er udsendt et eksemplar til hvert provstikontor, hvor man kan se det igennem.

Læs mere - klik her

Fælleskab, krop og kirkeår

Nyt materiale fra sognepræst Jakob Ulrik Hansen.

Materialet søger at besvare følgende:

  • Hvordan kan konfirmandforberedelsen knytte an til den hverdag, de unge mennesker befinder sig i?
  • Hvordan kan undervisningen bredes ud, så den fører til en samtale omkring spisebordet i hjemmet, hvor forældrene og den øvrige familie inddrages?
  • Hvordan kan kirkeåret gøres interessant og kobles til hverdagen?

Læs mere - klik her

Superkonfirmand

Superkonfirmand tager rundt til konfirmander med interaktive workshops og koncerter. Drømmen er at møde konfirmanderne i øjenhøjde med spændende og skæve vinkler på troen og livet som ung. Fx kan man bestille et “Superheltekursus”, hvor der med udgangspunkt i kendte superhelteuniverser undervises om at finde troen (på noget større end sig selv) og være med til at hjælpe andre.  

Læs mere - klik her

Fortælletid Konfirmand finder du professionelt producerede videoer med historier fra Bibelen, elementer fra gudstjenesten og dele af Højsangen.

Indholdet er særligt udvalgt til konfirmationsforberedelsen i samarbejde med præster, der er dygtige fortællere, elsker at formidle Bibelens historier og har mange års erfaring med netop forberedelsen til konfirmation. Men historierne kan selvfølgelig også bruges i andre kirkelige sammenhænge.

Læs mere - klik her