Påske i svære tider

Vi nærmer os påske, og de fleste konfirmander skulle i disse uger nok have lært om, lyttet til, sunget om, smagt på og på anden vis erfaret påskens indhold og stærke fortællinger. Der er meget, der ikke er, som det plejer at være i denne tid. Men påskens væsentlige og helt essentielle kristne budskab om håb, lys og liv i svære tider skal nå ud til konfirmanderne alligevel.

E-påske

Vi har derfor udviklet et forløb, vi kalder E-påske. Her kan konfirmanderne derhjemme gå på opdagelse i påskens fire dage og fornemme den særlige stemning, der knytter sig til den enkelte dag.

Dagene er markeret med hver sin liturgiske farve, og hver af dagene rummer fortællinger, opgaver, refleksion, salmer og meditationsforslag. Vi har også gjort gentagelsen til et gennemgående element, fordi gentagelse er med til at rodfæste læring og erfaring.

Med E-påske håber vi, at påskens budskab kan fæstne sig i konfirmanderne - på trods.

Her finder du E-påske:

Konfirmationsord som fjernundervisning

Sognepræst Eva Pedersen har arbejdet med en metode til valg af konfirmationsord, som de kan arbejde med derhjemme. Vi har lavet forløbet elektronisk, så det er nemt for jer at sende det ud til konfirmanderne, og det er nemt for konfirmanderne at lave det hjemme. Find forløbet her.