Forkert svar! Svarene er ikke korrekte.
Korrekt svar! Du klarede dette rum, og går nu videre til næste rum.

Du er lige kommet hjem til Jerusalem fra et besøg hos din onkel i Betania. På vej ind i byen har du hørt rygter om i går. 

Du ved ikke helt, hvad der er foregået, men det er helt klart, at du gik glip af et eller andet vildt. Gaderne er næsten mennesketomme, men et enkelt sted står der en kvinde og hilser på dig. 

”Hej hej!”, siger hun. Du spørger hende, hvad der er sket, men hun siger, at det var så vild en oplevelse, at hun ikke kan forklare dig det, så du må hellere selv finde ud af. Hun har aftalt med nogle folk i kvarteret, at hvis nogen vil vide, hvad der skete i går, skal de rundt i byen og indsamle oplevelserne selv. ”Der er en som er meget bedre til at fortælle det end jeg er, men jeg ved ikke lige hvor hun er!” 

Til slut siger hun: ”Og vi fandt på et kodeord. Så når du kan kodeordet, så ved du, hvad der skete, og lidt om hvad det betyder. Og så skal jeg nok vise dig noget virkelig overraskende! Men jeg skal afsted om en time, så kom tilbage inden da.” 

Så nu har du 1 time til at finde ud af, hvad der skete i går og til at finde frem til kodeordet. Du må høre fortællingen om i går og derefter rundt i bydelen og finde spor. 

 

Tilbage til bydelen