Superheltekursus

Superheltekursus

Mål

På et Superheltekursus vil konfirmander gennem aktiviteter, leg og undervisning fordybe sig i den kristne tro. Sammen dykker vi ned og bliver klogere på tilgivelse og på hvordan vi kan bruge det som et redskab i vores hverdag.

Forløb

Undervisningsformen på kurset er uformel. Den vil være fyldt med dialog og personlige historier om det at tro og tilgive. Idéen er at gøre troen konkret og vise hvordan kristne værdier kan se ud i unges dagligdag.

Hele kurset er sat ind i superhelteunivers for at gøre det hele endnu mere spændende og nutidigt. Her er de fire arbejdsspørgsmål som leder konfirmanderne gennem kurset:

  • Hvad er en superhelt? 
  • Hvordan takler superhelte udfordringer? 
  • Hvilken sag kæmper superhelte for? 
  • Hvordan er du en superhelt?

Hvem er det vi får besøg af?
Rasmus Ebild er underviseren på Superheltekurset. Han er uddannet på akademiuddannelsen i ungdomspædagogik og derudover er han professionel tryllekunstner. Rasmus har gennem de sidste 10 år arbejdet med unge direkte og fra scenen.

Pris:

4500 kr + Kørsel. (aften- og weekends tillæg + 2000 kr)

Hvor I landet:

Hele Danmark

Se video om forløbet - klik her

Kontaktoplysninger og web-adresse:

YFC.dk/superhelte  

Rasmus Ebild

25 23 43 45
rasmus@slet-dette.yfc.dk

Arbejdsmetode

En blanding af undervisning, video, workshop, lege og øvelser.

Varighed

1,5 - 2 timer

Diverse

Referencer og Anbefalinger:

Læs hvad andre præster siger om Superheltekurset

”Her er der der lige pludseligt noget konfirmandundervisning der går ind på deres område, noget de kan identificere sig med. Det er en god gedin kristendom som jeg tror alle i folkekirken kan føle sig hjemme i. Carsten Bøgh Pedersen, Provst i Hadsund Provsti.
_______________________________________________________________________

”Dybt engagerende og vedkommende undervisning, relevant og i et sprog og en form, som taler til konfirmanderne og den virkelighed, som er deres. ”  Maj Brit Hvid Christensen, Sognepræst i Aulum Kirke
_______________________________________________________________________
”Det var rigtigt godt for konfirmanderne! Jeg har mine måder og mine rutiner, så det er rigtig godt med nogle unge mennesker som kan komme at vise nogle andre vinkler end dem jeg kan.” Bente K Rosenkrants, Sognepræst i Smidstrup og Skærup Kirker
_______________________________________________________________________
”Konfirmanderne havde det sjovt mens de blev udfordret. Superhelte kurset udfordrer til at blive “barmhjertige samaritaner” gennem oplevelser og historier der ligger tæt på konfirmandernes hverdag.” Jeppe Jensen, Sognepræst i Ørslevkloster Kirke